sobota 17. prosince 2011

Škoda motorsport s novým designem.

Tovární tým mladoboleslavské automobilky relativně nedávno potvrdil své setrvání jak na domácích, tak na evropských tratích. Teď byl představen inovovaný design Fabie S2000 a s ním i krátké vyjádření aktérů z týmu.



Michal Hrabánek, šéf ŠM týmu: "Na prvním místě bude pro značku ŠKODA obhajoba titulu v IRC. O body do hodnocení značek by se měli ucházet tři jezdci na továrně připravovaných vozech Fabia Super 2000 – Jan Kopecký a Juho Hänninen z továrního týmu ŠKODA Motorsport a Andreas Mikkelsen z týmu ŠKODA UK Motorsport. Zároveň chceme s ohledem na budoucnost sbírat zkušenosti ve vybraných soutěžích evropského šampionátu, kde naše barvy bude hájit tovární posádka Juho Hänninen/Mikko Markkula. Rovněž se chceme více prezentovat na domácím trhu. Na českých tratích se tak v rámci Mistrovství České Republiky představí tovární posádka ve složení Jan Kopecký/Pavel Dresler. Petr Starý je bohužel dlouhodobě zdravotně indisponovaný a tak jej nahradí Pavel Dresler. Petrovi přeje celý tým brzké uzdravení."
Juho Hanninen, pilot: "Za poslední tři roky jsem se toho v týmu ŠKODA Motorsport hodně naučil a byly to pro celý tým více než dobré časy. Věřím, že i příští rok bude úspěšný, čeká nás pár nových rally, ale to přesně dělá tento sport zajímavým. Jsem zároveň přesvědčen, že s Fabií uděláme další krok kupředu."
Jan Kopecký, pilot: "Jsem velice rád, že mohu dále spolupracovat s týmem ŠKODA Motorsport. V českém mistrovství chceme bojovat o přední příčky a na vybraných soutěžích v IRC získávat vždy maximální počet bodů tak, abychom byli schopni pomoci získat pro Škodu třetí titul ve značkách. Chtěl bych moc poděkovat Petrovi Starému za perfektní tři roky, které jsme spolu strávili a popřát mu co nejrychlejší uzdravení."


Zdroj vyjádření ewrc.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat