středa 7. září 2011

Latvala chystá v Austrálii útok.

Finský pilot Fordu Jari-Matti Latvala o dosavadním průběhu sezóny nemůže hovořit, jako o úspěšném. Sám pilot, stejně jako celý tým doufá ve zlom, ke kterému by mohlo dojít při nadcházející Rally Australia, která začíná zítra. Na prvenství na stupních vítězů čeká Ford dlouho, přesně od únorové rally ve Švédsku, která již tradičně otevřela nový ročník WRC, zde kraloval Latvalův týmový kolega Mikko Hirvonen.


Jari-Matti Latvala: "Rychlou jízdu na šotolině si užívám a o víkendu chci bojovat o vítězství. Měli jsme několik frustrujících momentů tento rok, protože jsme ztratili soutěže malými chybami, ale víme, že Fiesta RS WRC je konkurencneschopný vůz. Jsem si jistý, že teď se to může otočit. Austrálie by byla pro to ideálním místem." 
 "Příprava bude mírně odlišná. Po seznamovacích jízdách se ještě blíže podíváme na naše videa z RZ. Když závodím na zkouškách, které se jeli několikrát předtím, tak jsou tratě zafixované v mé paměti. To se moc od sledování videa nenaučím. Ale na nových zkouškách to pomáhá porozumět zatáčkám."

Žádné komentáře:

Okomentovat