pondělí 8. listopadu 2010

Škoda korunována mistrem.

Po definitivním ukončení sezóny IRC došlo na udílení titulů pro vítěznou posádku a tým.Oba tyto cenné kovy získala k naší spokojenosti mladoboleslavská automobilka Škoda.Jak už bylo zmíněno, titul mistra získal finský pilot ve službách Škody motorsport týmu, Juho Hanninen.

Juho Hänninen: "Úroveň IRC v letošním roce byla vysoká, svého prvního velkého mezinárodního titulu si obrovsky vážím. Celý tým odváděl perfektní práci, neměli jsme po celou sezonu jediný technický problém a to byl důležitý základ našeho úspěchu, protože když chcete dosáhnout dobrého výsledku, musíte rally nejdříve dokončit. Osobně jsem učinil významný pokrok na asfaltových soutěžích a již nyní se těším na další spolupráci s týmem Škoda Motorsport."


Michal Hrabánek, šéf týmu Škoda Motorsport: "Chtěl bych srdečně poděkovat všem, kteří za tímto historickým úspěchem značky Škoda stojí – vedení automobilky Škoda, členům našeho týmu Škoda Motorsport, kolegům z technického vývoje, externím spolupracovníkům, všem těm patří obrovský dík a každý z nich přispěl svým podílem na zisku poháru šampionů IRC. Rád bych také poděkoval importérům značky Škoda ve všech zemích, kde projekt Fabia Super 2000 našel pozitivní odezvu a významně přispěl k našim společným úspěchům v oblasti zvýšeného povědomí a pozitivní image o značce Škoda, jíž jsme udělali obrovskou reklamu."






Žádné komentáře:

Okomentovat