neděle 8. dubna 2012

Škoda zatím jasně dominuje.

Škoda Motorsport se svým závodním speciálem Fabia S2000 i v letošní sezóně překonává konkurenci. Po úvodních třech závodech můžeme hovořit dokonce o dominanci. Tu tým potvrdil i na uplynulé Rally Irsko, kde Škoda kompletně ovládla stupně vítězů. Je však potřeba podotknout, že v Irsku se nepředstavila hlavní konkurence s vozy Peugeot 207 S2000. (Výsledky Rally Irsko ZDE )
Škoda Fabia S2000 si již třetí sezónu buduje skvělou pověst zejména díky spolehlivosti. Dle mého názoru se jedná o nejspolehlivější speicál v IRC a jeden s nejspolehlivějších v rally vůbec.

Michal Hrabánek, šéf týmu ŠKODA Motorsport: "Dosáhli jsme výborného výsledku a odjíždíme z této soutěže spokojení. Upevnili jsme si vedení v hodnocení výrobců IRC, což je pro nás v letošním roce priorita."

Juho Hänninen: "Skvělé vítězství, díky Andreasovi to byl výborný závod. Celý víkend jsme drželi vysokou rychlost. Na vítězství jsme s Mikkem čekali již dlouho a hodně se z něj těšíme."

Jan Kopecký: "Podmínky byly zejména v pátek obtížné, nezachytili jsme počáteční tempo Juha s Andreasem a pak už nemělo smysl se s nimi honit a riskovat. Oba jeli skvěle, pro nás to byla výborná zkušenost."

Žádné komentáře:

Okomentovat