neděle 18. března 2012

Škoda ovládla další závod IRC.

Tovární tým Škoda-motorsport ovládl i druhý závod letošní sezóny IRC. Letos poprvé se na startu objevil i Jan Kopecký a premiéra to byla více, než úspěšná. Celý závod probíhal v režii dvojice Kopecký, Mikkelsen. A díky Norově zaváhání v poslední zkoušce se stal právě Kopecký vítězem Rally Islas Canarias.


Michal Hrabánek, šéf ŠM: "Získali jsme druhý double po sobě a začátek sezony je tak pro značku ŠKODA rozhodně úspěšný. Souboj Andrease s Honzou byl krásný a dramatický od začátku do konce – přesně tyto boje o vteřinky jsou atraktivní pro diváky a charakteristické pro šampionát IRC. Chtěl bych poděkovat všem týmům s vozy Fabia Super 2000 za skvělou reprezentaci značky ŠKODA."

Jan Kopecký: "Kanárská rally patří mezi mé oblíbené soutěže, asfalt tu má dobrý grip a tratě jsou nádherné. Byl to nelítostný souboj, jehož rozuzlení přinesla až poslední erzeta, ale my jsme samozřejmě chtěli zvítězit. Těšíme se na další příležitost k závodění v IRC. Nyní se již budeme plně koncentrovat na domácí Valašskou rally, chceme domácím divákům předvést co nejlepší výkon."

Žádné komentáře:

Okomentovat